گراواتار چیست؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه

گراواتار در وردپرس

اغلب کاربران وردپرس از من درباره‌ی آیکون خاکستری رنگی که در کنار نامشان نمایش داده می‌شود، سؤال می‌کنند. این آیکون خاکستری، گراواتار نام دارد. تا پایان این مطلب با من همراه باشید که ببینیم گراواتار چیست و چرا باید فوراً شروع به استفاده از آن کنیم.

پیش از پرداختن به این موضوع این آموزش، ابتدا باید بدانیم آواتار چیست؟

آواتار نمایش گرافیکی یک کاربر است که می‌تواند تصویر شخص یا هر تصویر دیگری باشد.

در گذشته که دنیای وب به نوعی ناشناخته بود، مردم برای شناخته شدن از آیکون‌ها استفاده می‌کردند. این کاربرد هنوز در میان گیمرها بسیار رایج است. در انجمن‌ها اعضای فعال را به راحتی از طریق آواتارشان می‌توان شناسایی کرد. شناسایی یک تصویر خاص بسیار ساده‌تر از به یادآوری یک نام است.

با تکامل وب و تبدیل شدن وبلاگ‌نویسی به یک جریان گسترده، داشتن یک هویت برای شخص کامنت‌گذار نسبتاً سخت می‌شد. کاربران در انجمن‌ها و سایر سرویس‌ها باید ثبت نام کنند. هر کاربر یک پروفایل داشت و می‌توانست به راحتی یک «آواتار» به پروفایل خود اضافه کند. اما ثبت نظر در وبلاگ‌ها در بیشتر موارد نیازی به ثبت‌نام نداشت.

پس کاربران چطور باید شناخته می‌شدند؟ این‌جا بود که «گراواتار» وارد عمل شد.

گراواتار چیست؟

گراواتار سرکلمات عبارت Globally Recognized Avatar به معنای آواتار شناخته‌ شده‌ی جهانی است. نام «شناخته شده‌ی جهانی» از این جهت است که میلیون‌ها شخص و سایت از آن استفاده می‌کنند. اکثر سیستم‌های مشهور مانند وردپرس هم از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند.

معمولاً در پروسه‌ی ثبت‌نام در یک سایت یا انجمن، مرحله‌ی آپلود آواتار وجود دارد. انتخاب و آپلود دستی یک آواتار در دفعات زیاد، کاری خسته‌کننده‌، تکراری و زمان‌بر است.

اما اگر ما یک گراواتار داشته باشیم، با هر بار ثبت‌نامِ ما در سایت‌هایی که از گراواتار پشتیبانی می‌کنند، صرفاً با وارد کردن ایمیل، آواتار ما نمایش داده می‌شود. در این صورت دیگر نیازی به طی کردن فرآیند انتخاب و آپلود آواتار نیست.

همچنین وقتی یک کاربر با ایمیل خود در چنین سایتی کامنت می‌گذارد، آن سایت «آواتار شناخته‌شده جهانی» او را از سرورهای گراواتار فراخوانی می‌کند و تصویر مذکور در کنار دیدگاهش نمایش داده می‌شود. این قابلیت به هر فرد کامنت‌گذار اجازه می‌دهد که در دنیای پهناور وب، یک هویت برای خود داشته باشد.

گراواتاریک دلیل برای استفاده از آن…

اگر می‌خواهید در دنیای وب هویت داشته باشید، باید از گراواتار استفاده کنید. اگر شما یک وبلاگ‌نویس، شرکت غیردولتی، صاحب یک کسب و کار کوچک، یا هر فرد دیگری هستید که می‌خواهید یک برند داشته باشید، نیاز دارید که استفاده از آن را شروع کنید.

بسیاری از سایت‌ها، کاربران وفادار خود را از این طریق شناسایی می‌کنند. به اعتقاد من، گراواتار، کامنت شما را برجسته می‌کند.

یک مزیت فوق‌العاده‌ی دیگر آن، این است که اگر ما آواتار خود را تغییر دهیم، آن تغییر در همه‌ی سایت‌هایی که درشان عضویت داریم (انجمن‌ها، کامنت‌ها و…) تغییر می‌کند. عوض کردن دستی آواتار در تک‌تک سایت‌ها و انجمن‌ها و… کار مشکلی به نظر می‌رسد. این طور نیست؟

چطور می‌توانم یک گراواتار داشته باشم؟

به سادگی! و خبر خوب این که ایجاد گراواتار رایگان است. به سایت گراواتار انگلیسی یا سایت گراواتار فارسی بروید. با ایمیلی که معمولاً برای درج کامنت استفاده می‌کنید، ثبت‌نام کنید و یک تصویر (آواتار) از خودتان اضافه کنید. این تصویر می‌تواند تصویری ازخودتان، لوگوی کسب و کارتان، یا هر تصویر خاص دیگری باشد.

اکثر قالب‌های وردپرس با امکان ادغام کامنت‌ها با گراواتار ارایه شده‌اند. برای اهداف تبلیغاتی بیشتر، می‌توانید آواتار را در بخش تنظیمات وردپرش از حالت پیش‌فرض «مرد اسرارآمیز» به تصویر دیگری تغییر دهید.

اگر گراواتار دارید، برایم یک کامنت بگذارید تا تصویر شما را ببینم.

در صورتی که ابهام یا سؤالی دارید، کامنت بذارید و بپرسید. خیلی سریع بهتون جواب میدم و بعد بهتون ایمیل می‌زنم و اطلاع میدم که جواب رو چک کنید.

نظر کاربران در مورد مطلب: «گراواتار چیست؟»

    • میثم عربی:

      شاید دسترسی به این سایت توی سرویس‌دهنده‌ی اینترنتتون محدود شده. از نرم‌افزارهای تغییردهنده‌ی آی‌پی استفاده کنید. همین طور می‌تونید از سرویس سایت shecan.ir استفاده کنید.
      البته کامنتی که الآن گذاشتید با گراواتاره و مشکلی از این حیث وجود نداره.

  1. Ali F. Mehr:

    با درود خدمت جناب آقای مهندس عربی.
    سپاس از مقاله های کامل و جامع شما از جمله مقاله مربوط به گراواتار.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به آدرس meysam.arabi@outlook.com ایمیل بزنید. در کمتر از ۴ ساعت پاسخگوی شما خواهیم بود.